MDT-tex lale şemsiye gölgelendirmeyi bir deneyim haline getirir

İster estetik bir gölgeleme sistemi, ister göz alıcı bir marka elçisi, ister şehrin kalbinde mimari bir unsur olsun - lale şemsiyemiz, göz alıcı bir ortam havası yaratmayı garanti eden şemsiyeler arasında gerçek bir tasarım öğesidir. Özel işlevselliği ve şekli sayesinde bu yenilikçi MDT-tex şemsiye tipi, etkinlik ve fuar alanları, kamusal alanlar veya yiyecek içecek tesisinizin güneşlenme terası için mükemmel bir çözümdür. Daha önce hiç böyle bir güneş koruması deneyimlemediniz!

Type E

Etkinlikler ve ikram hizmetleri için tasarım bir şemsiye

Zarif ve tekstil tasarımıyla lale şemsiye, günün her saatinde her durumu bir deneyime dönüştürür: Gündüzleri benzersizliği garanti eden şık bir şemsiye, geceleri ise atmosferik olarak aydınlatılmış vurgu – verandalar ve her türlü etkinlik için klasik şemsiyeye mükemmel bir alternatif! Yumuşak, çiçek şeklindeki silueti sayesinde bu şemsiye, doğal ve zarif görünümüne sorunsuzca uyum sağlar. mi̇mari̇ çevre ve muhteşem bir modüler, hava koşullarına dayanıklı gölgelik oluşturmak için gruplandırılabilir. Bu, misafirlerinize hem içeride hem de dışarıda unutulmaz etkinlik anları ve rahat restoran akşamları garanti eder.

Teknoloji ve tasarımın birleşimi: Gerçekten nadir bulunan bir şemsiye tasarımı

Bir lale (veya trompet) şemsiyesi sadece yüksek kaliteli optikleri sayesinde etkileyici değildir. Teknolojik açıdan da bu eşsiz gölgeleme sistemi birinci sınıf bir imalata sahiptir: Yağmur suyunun şemsiyenin iç kısmına yönlendirilmesi, kullanımı kolay bir el krankı veya iki parçalı alüminyum, katlanabilir, sıkıştırma kolu veya elektrikli motor aracılığıyla açılması, özel modellerin yüksek rüzgar direnci ve hava koşullarına dayanıklı, sağlam ve değiştirilmesi kolay parçalar. Farklı dairesel ve kare tasarımlar arasından favorinizi seçin. E Tipi şemsiye 4 x 4, 5 x 5 ve 6 x 6 metre standart boyutlarda ve 4, 5 veya 6 metre çapında mevcuttur. Ev serisi daha küçük alanlar için özel olarak tasarlanmıştır ve şu boyutlarda mevcuttur: 2,5 x 2,5 ve 3 x 3 metre ve 2,5 ve 3 metre çapında. Ayrıca özel üretim yapmaktan da mutluluk duyuyoruz özel ölçüler ve lale şemsiyeleri XXL beden bireysel gereksinimlerinize uyacak şekilde.

Sizin şirketiniz, sizin tasarımınız - kişisel zevkinize uygun bir şemsiye

Açık alanlardaki sunumlar, kişiselleştirilmiş huni şemsiyeler kullanıldığında özellikle etkileyici olabilir. Şirketiniz için etkileyici bir marka elçisi mi arıyorsunuz? Restoranınızın giriş alanı için bir göz alıcıya veya ürün sunumunuz için bir vurguya mı ihtiyacınız var? Membran üzerindeki orijinal bir baskı, şemsiyenin benzersizliğini vurgular: Belirli baskı yöntemlerimiz, kişiselleştirilmiş renk seçimi, şirket logoları, fotoğraf görüntüleri veya metin ve desenlerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanır. İsteğe bağlı aydınlatma sistemleri, E Tipi lale şemsiyenizi istediğiniz renkte aydınlatır. Ve isteğe bağlı entegre aroma yayıcılar, herhangi bir ürün veya yiyecek sunumuna o özel şeyi sağlar! MDT-tex tasarım şemsiyelerimizin kişiselleştirilmiş tasarımında sınır yoktur.

İster eviniz için küçük ve zarif bir şemsiye, ister kamusal alanlarda etkileyici dev bir şemsiye, ister kalıcı olarak monte edilmiş veya taşınabilir kullanım için, ister etkili tek bir ünite olarak veya sanatsal olarak gruplanmış olsun: Lale şemsiyelerimizin malzemeleri ve tasarımı her zaman en yüksek gereksinimleri karşılar ve boyutları ne olursa olsun dünyanın her yerinde etkileyicidir.